O reteta simpla pentru o surpriza placuta

Prietenii te iau de fiecare data prin surprindere, dar data viitoare ti-ai propus sa ii surprinzi tu pe ei. Reteta asta delicioasa cu Pateul Casei de la Scandia Sibiu, fara conservanti sau aditivi artificiali, se pregateste usor si uimeste prin gust!

Ciupercute umplute cu Pateul Casei Scandia Sibiu

Aveti nevoie doar de cateva ingrediente simple: 500g ciuperci proaspete, 2 cutii Pateul Casei Scandia Sibiu, 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare si piper.

Pasul 1

Curatam ciupercile de coaja si codite si le spalam bine. Le introducem apoi la cuptor si le lasam sa se coaca aproximativ 10 minute cat sa se patrunda putin.

Pasul 2

Amestecam Pateul Casei cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele sare si piper dupa gust. Scoatem ciupercile din cuptor, le umplem cu aceasta compozitie si le reintroducem pentru inca 10-15 minute.

Pasul 3

La final le scoatem pe o farfurie iar deasupra presaram parmezan si patrunjel tocat. Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL