Ce-am mai incercat: clatite sarate cu pate de pui

Daca aveai impresia ca poti manca o portie de clatite numai la desert, astazi ne-am propus sa-ţi dovedim contrariul. Rascolind prin caietele lui Josef Theil, am gasit o reteta inedita de clatite sarate, pe care sa le servesti la cina cu ai tai.

Ce-am mai incercat: clatite sarate cu pate de pui

Iata cum le poti prepara: Ingrediente • 300 g pate de pui Scandia Sibiu • cateva foi de clatite • 1 ceapa • 200g urda • 1 legatura de marar

1

Incepe prin a prepara aluatul de clatite dupa reteta clasica.

2

Adauga si putina apa minerala, ca sa-ti iasa mai pufoase.

3

Pentru umplutura, freaca pateul de pui Scandia Sibiu cu ceapa tocata fin si urda cu mararul tocat.

4

Unge clatitele cu amestecul rezultat. Impacheteaza-le în forma de trigon si serveste-le la cina, alaturi de un pahar de bere rece. Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru cina?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL