O reteta ce nu tine cont de anotimp, chec aperitiv cu orez si Pateul Casei de la Scandia Sibiu

Daca ti se face uneori pofta de gustul de drob si crezi ca il poti avea doar de Paste, atunci avem o veste buna. Am gasit o reteta usor de preparat, poate chiar mai delicioasa!

Chec aperitiv cu orez si pateu

Ingredientele de care aveti nevoie: 1 cana orez, 1 ou, 200 g Pateul Casei de la Scandia Sibiu, marar, patrunjel, sare si piper.

Pasul 1

Se pune orezul la fiert, dupa care se lasa la racit.

Pasul 2

Se adauga apoi oul, mararul, patrunjelul, pateul de porc si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Pasul 3

Compozitia obtinuta se rastoarna intr-o tava de chec unsa in prealabil cu ulei vegetal sau tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza compozitia in tava si se da la cuptor.

Pasul 4

Se tine in cuptor pana se rumeneste (cca 35 minute la 170 grade) si se scoate apoi spre servire. Se poate servi ca aperitiv alaturi de diverse legume proaspete. Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!