Cand vrei sa gatesti ceva delicios si rapid, incearca quiche cu carne de pui si ciuperci

De cate ori ti se face dor de rafinamentul frantuzesc, poti prepara rapid un quiche folosind carnea maruntita de pui in sos alb de la Scandia Sibiu. Folosind cateva ingrediente simple, poti aduce gustul delicios al tartelor sarate frantuzesti la tine acasa.

QUICHE CU PUI SI CIUPERCI

Ingrediente aluat: 100 gr unt, 200 gr faina, sare, cateva linguri de apa. Ingrediente umplutura: o conserva de carne maruntita de pui in sos alb Scandia Sibiu, 2 oua, 100gr de cascaval ras, 1 rosie taiata felii, 1 legatura ceapa verde, marar, sare si piper dupa gust, 100gr ciuperci champignon.

Pasul 1

Se pregateste aluatul din unt rece taiat cubulete, care se framanta cu faina pana se transforma in firimituri peste care se adauga 2-3 linguri de apa si se framanta din nou. Se lasa la rece 20 de minute, iar dupa ce s-a racit complet se intinde pe forma de copt.

Pasul 2

Peste carne de pui maruntita in sos alb se adauga ouale, ceapa verde taiata marunt, jumatate din ciupercile taiate (se lasa cateva pentru ornat), cascavalul ras, jumatate din rosii, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Cu restul de ciuperci si rosii se orneaza tarta la final.

Pasul 3

Se coace pentru 25 de minute la 180de grade Celsius. La final se serveste cu salata. Sa aveti pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru cina?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL