3 idei de salate cu Carne maruntita Scandia Sibiu - rapid si delicios - la recomandarea Cristinei Bazavan

Ideea de la care Cristina pleaca pentru gatit: sunt momente in care e timp pentru a pregati mese sofisticate, dar in cele mai multe cazuri, se pot gati si in timp foarte scurt lucruri care sa fie foarte foarte gustoase si sa fie foarte speciale.

Iata trei idei de salate, care nu seamana cu nimic din ce ati mancat pana acum si care se fac in mai putin de 10 minute, fiecare.

Salata cu Carne de Porc maruntita in sos picant Scandia Sibiu, mazare si porumb

Ingrediente (pt 4 portii):

O conserva mica de porumb
O conserva mica de mazare
O rosie
O ceapa rosie (medie)
Tortillia Chips
O conserva de Carne de Porc Maruntita in Sos Picant Scandia Sibiu

Mod de preparare

Prepararea e cea mai simpla dintre ce va puteti imagina. Se taie ceapa si rosia in cubulete, se desfac conservele de porumb si mazare, se elimina apa si se pun cu toate intr-un bol, se pune Carnea de Porc Maruntita in Sos Picant. Se amesteca. Se zdrobesc pe un tocator cateva chipsuri tortilla care se adauga in salata. Se serveste cu chips-uri alaturi. Nu se adauga sare pentru ca atat chipsurile cat si conserva de porc in sos picant contin sare. Rezultatul e o mancare foarte exotica, in care gasiti texturi diferite si o multitudine de arome. Va veti gandi putin la mancarea mexicana.

Salata cu Carne de Pui maruntit in sos Alb Scandia Sibiu si mei (pt doua portii)

Ingrediente

O ceasca de mei
O jumatate legatura patrunjel
Doua fire de ceapa
6-7 rosii cherry
O conserva de carne de Pui Maruntit in Sos Alb Scandia Sibiu
Un ardei gras (mic) rosu

Mod de preparare

Se pune meiul la fiert cu o ceasca si jumatate de apa si dupa 7 min apa va fi absorbita integral in mei.
Intre timp se toaca legumele si se pun intr-un bol mare. Se lasa putin meiul sa se raceasca si apoi se adauga peste legume impreuna cu conserva de pui maruntit in sos alb Scandia Sibiu. Se amesteca si se serveste.
Sosul de la pui este usor acrisor si in combinatie cu patrunjelul si rosiile rezulta arome minunate. Meiul da o baza consistenta salatei, iar ceapa si ardeiul gras dau dulceata combinatiei.

Salata cu Carne de Pui maruntita in sos Scandia cu fusilli, menta si masline (2 persoane)

Ingrediente

O mana de salata de valeriana
O mana de menta
O cana de fusilli
Un ardei rosu
Masline
O conserva de Carne de Pui Maruntita in Sos Scandia

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, intre timp se taie marunt salata, menta si ardeiul rosu. Se pun pastele fierte peste, se adauga Carnea de Pui Maruntita in Sos Scandia, se amesteca si la sfarsit se adauga maslinele.
Mancarea rezultata, gratie sosului din pui si a mentei, are o aroma foarte racoroasa si foarte exotica. Este extrem de usor de preparat si e foarte foarte gustoasa.

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL