O reteta picanta: chilli con carne

Acum 90 de ani, Josef Theil avea o vorba, pe care am pastrat-o pana azi: mancarea curata se condimenteaza cu respect. Fara E-uri sau conservanti artificiali. De aceea, la Scandia Sibiu alegem cele mai bune ingrediente ca tu sa te bucuri de cel mai bun gust. Iata ce reteta ti-am pregatit azi:

Chilli con carne

Ingrediente: • 2 conserve carne maruntita de porc in sos picant Scandia Sibiu • 1 conserva de fasole (400-450 grame) • 1 conserva rosii cubulete (400-450 grame) • 1 ardei gras •1 ceapa mare • 2 catei de usturoi • 1 lingura ulei

Pas 1

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Incingeţi uleiul intr-o cratita sau tigaie adanca. Ceapa si usturoiul se trag la tigaie timp de 5 minute la foc mediu dupa care se adauga fasolea rosie, rosiile cubulete si ardeiul gras tocat julien si se mai lasa pe foc cca 10 minute. Stingeti focul si adaugati carnea de porc maruntita in sos picant Scandia Sibiu si amestecati usor pentru omogenizare. Condimentati cu sare si piper dupa gust.

Pas 2

Asezati amestecul imbietor pe o lipie. Puteti adauga salata verde, castravete sau patrunjel proaspat tocat marunt. Rulati lipia si savurati!  Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL