O reteta picanta: chilli con carne

Acum 90 de ani, Josef Theil avea o vorba, pe care am pastrat-o pana azi: mancarea curata se condimenteaza cu respect. Fara E-uri sau conservanti artificiali. De aceea, la Scandia Sibiu alegem cele mai bune ingrediente ca tu sa te bucuri de cel mai bun gust. Iata ce reteta ti-am pregatit azi:

Chilli con carne

Ingrediente: • 2 conserve carne maruntita de porc in sos picant Scandia Sibiu • 1 conserva de fasole (400-450 grame) • 1 conserva rosii cubulete (400-450 grame) • 1 ceapa mare • 2 catei de usturoi • 1 lingura ulei

Pas 1

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Incingeţi uleiul intr-o cratita sau tigaie adanca. Adaugaţi carnea de porc maruntita in sos picant Scandia Sibiu, ceapa si usturoiul si incalziti timp de 5 minute la foc mediu. Separat, fierbeti fasolea.

Pas 2

Adaugati fasolea fiarta peste amestecul de carne cu legume si amestecati. Asezati amestecul pe o lipie. Puteti adauga salata verde, castravete si smantana.

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL