Ardei umpluți cu cous cous și carne de porc în sos de roșii

Te-ai gândit vreodată în cate moduri pot fi reinterpretate preparatele tradiționale românești? Spre exemplu, ardeii umpluți. Astăzi îți propunem o metodă prin care să-i prepari altfel decât știai: cu cous cous, ciupercuțe și carne de porc în sos de roșii, fără E-uri sau conservanți artificiali, de la Scandia Sibiu. E simplu!

Ardei umpluți cu cous cous și carne de porc în sos de roșii

Ingrediente:

5 ardei măricei, 1 pahar cous-cous, 1 conservă carne de porc în sos de roșii Scandia Sibiu, 100gr ciuperci, o legătură de pătrunjel, cașcaval ras pentru ornat

Mod de preparare:

Măsoară un pahar de cous cous și pune-l într-un vas mare de lemn. Pune la fiert un pahar de apă și toarnă-l peste cous cous, acoperind bolul. Lasă-l așa 5 minute, până când apa s-a absorbit de tot.

Amestecă cous cous-ul cu carnea de porc în sos de roșii de la Scandia Sibiu și cu ciupercuțe tăiate mărunt.

Taie ardeii în jumătăți egale și umple-i cu amestecul pregătit antrerior. Pune-i la cuptor, la 180 de grade, timp de 30 de minute. La final, presară puțin pătrunjel proaspăt și cașcaval ras deasupra. Sunt gata de servit! Poftă bună!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL