Vegetarieni vs carnivori – cum să-i împaci pe toți cu aceeași gustare

Unii țin post, alții nu. Unii nu mănâncă deloc carne. Alții sunt vegani, raw vegani, alergici la gluten, la nuci sau la lactoză. E greu să-i împaci pe toți la masă. De asta, iată o idee de rețetă versatilă, fără E-uri, pe care poți să o prepari în două feluri, ca să împaci pe toată lumea!

Vegetarieni vs carnivori – cum să-i împaci pe toți cu aceeași gustare

Lipie cu hummus Scandia Sibiu și avocado

Rețeta asta e atât de simplu de pregătit, că-ți dai seama chiar din poză de toți pașii. Peste un strat de hummus Scandia Sibiu, fără E-uri, presară pătrunjel tocat mărunt, rondele de avocado și, opțional, bulgărași de brânză, pentru lacto-vegetarieni.

Lipie cu carne de porc mărunțită în sos picant Scandia Sibiu și boabe de porumb

Dacă îți plac mâncărurile ușor mai iuți, încearcă o combinație surprinzătoare de carne de porc mărunțită în sos picant de roșii de la Scandia Sibiu, fără E-uri. Amestec-o cu boabe de porumb, ardei rosu tocat marunt și presară pătrunjel tocat mărunt deasupra, pentru un plus de culoare si savoare.

Stii si tu alte retete usoare de post?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL