Aperitive gourmet cu produse Scandia Sibiu pentru o dupa amiaza de vara petrecuta cu prietenii

Atunci cand planuiti sa petreceti o dupa-amiaza de vara in compania prietenilor si nu aveti energie sa gatiti preparate complicate, cateva aperitive gourmet pregatite cu pateurile Scandia Sibiu pot fi o idee excelenta.

„O gustare lejera, usor de preparat dar cu respect pentru mancare si atentie pentru savoare”, ne spune Cristina Bazavan

Iata ce a preparat cam intr-o ora, cu totul?

Aperitive gourmet cu produse Scandia Sibiu pentru o dupa amiaza de vara petrecuta cu prietenii

Canapele de praz si ciuperci umplute

Canapele de praz cu Pate de Gasca Integral
Pentru Pateul de Gasca Scandia Sibiu, Cristina ne spune ca s-a pregatit special. A marinat prazul ca sa elimine din iuteala si sa-i dea arome noi, apoi pateul care e foarte onctuos si bogat aromat a fost pus perfect in valoare.

Ciuperci umplute cu Salata de ciuperci cu Maioneza Vegetala si boabe de rodie
Salata de ciuperci cu Maioneza Vegetala este foarte usoara si fluida iar semintele de rodie ii aducun plus de surpriza... gourmet. A ales sa o puna pe un pat de ciuperci care au fost coapte pentru ca sunt foarte dulci,obtinand astfel o bogatie de arome.

Rulouri din vanata coapta si canapele de zucchini

Rulouri din vanata coapta, Pate de Fazan Integral si rosii uscate
Un amestec de texturi surprinzatoare la intalnirea cu papilele gustative: vanata coapta cu putin ulei de masline aromatizat cu usturoi, pateul onctuos si cu aroma bogata de vanat, iar rosia uscata – usor acrisoara, ce completeaza experienta.

Canapele de zucchini cu Pate de Rata Integral
Zucchini copt, in felii subtiri, cu o textura foarte moale, alaturi de pateul de rata Scandia Sibiu creeaza o experienta similara unui souffle foarte fin.

Canapele de mar si canapele de castravete

Canapele de mar cu aperitiv Vegetal cu seminte de in (di-vin)
„Pateul vegetal cu seminte de in Scandia Sibiu este fresh iar semintele respective dau un gust surprizator”, ne spune Cristina. Si pentru ca este asa fresh a optat sa il serveasca impreuna cu felii de mar, ca sa puna si mai mult in valoare prospetimea si lejeritatea texturii lui.

Canapele de castravete cu Fasole batuta cu legume
Aici a fost cel mai simplu, avand la indemana castravete verde a luat o conserva de fasole batuta cu legume si a aranjat cateva canapele proaspete si aromate.

Hummus cu tahini si mandarina

Cristina se declara o mare fana a hummus-ului. Tahini – pasta de susan – aduce putina dulceata Hummus-ului Scandia Sibiu si pentru ca tematica mesei a fost o combinatie de fructe si legume, a ales sa puna cateva picaturi de suc de mandarina. Apoi a lasat mandarine in bol, nu doar pentru decor cum avea sa se dovedeasca pe parcurs. Combinatia mandarina zemoasa si racoroasa cu partea onctuoasa a hummusului cu tahini a avut un succes garantat.

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL