Crostini cu pate de curcan si ceapa caramelizata

Va doriti o mancare usoara, care sa va lase impresia la finalul mesei ca mai incape si un maaaare pahar de limonada? Incercati reteta de Crostini cu pate de curcan si ceapa caramelizata!

Crostini cu pate de curcan si ceapa caramelizata

Ingrediente pentru 2 portii de Crostini cu pate de curcan:

4 felii de paine integrala, 250g pate integral de curcan Scandia Sibiu , 3 cepe rosii, mari, taiate feliute , 3 linguri de ulei de masline, 50g zahar brun, 130ml apa, 2 linguri de otet balsamic, un praf sare

Mod de preparare Crostini cu pate de curcan

1. Intr-o tigaie incingem uleiul de masline, calim ceapa pana e moale si incepe sa se rumeneasca. 2. Adaugam zaharul brun si apa, amestecam. Lasam pe foc pana ce zaharul este topit. 3. Scadem focul si lasam tigaia la foc foarte mic, 10-15 minute sau pana ce amestecul este gros si lipicios.

4. Adaugam si otetul balsamic, amestecam foarte bine. Lasam sa se raceasca complet inainte de servire. 5. Prajim fiecare felie de paine in toaster sau pe gratar, apoi o ungem cu un strat generos de pate integral de curcan Scandia Sibiu. Urmeaza un strat de ceapa caramelizata.

Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL