Ce faci cand ti-e dor de gustul mancarii de acasa?

Nicaieri nu-i ca acasa, zice o zicala romaneasca. Si tu stii asta. Mai ales cand vine vorba de mancare. Oriunde ai umbla in lume si oricate delicatese exotice sau fast-food-uri ai incerca, tot de mancarea curata, ca in vremurile bune, ti se face dor.

Pentru ca Josef Theil a tratat intotdeauna mancarea cu grija si respectul care i se cuvin, a strans pentru tine cele mai apetisante retete romanesti si le-a realizat numai cu ingrediente curate, fara conservanti sau aditivi artificiali, intr-o forma care-ti permite sa le iei cu tine peste mari si tari.

Doar vrei sa le arati si altora ce mancare buna au romanii, nu?

Ciorba de burta dreasa cu smantana

O portie sanatoasa de ciorbita de burta, fara E-uri sau aditivi artificiali, dreasa cu smantana naturala, dupa gustul maestrului Theil. Incalzeste-o bine si pune alaturi de ea un ardei iute si pita proaspata.

Sarmalute in foi de varza cu dichis de dafin

O reteta curata, condimentata cu dafin, sare si respect. Gust-o alaturi de un pahar de vin rosu si o mamaliguta aburinda cu smantana fina, ca-n vremea lui Josef Theil.

Ciolan rasfatat pe varza

Mancare de varza imbogatita cu carne gustoasa, de calitate superioara, fara E-uri sau alti aditivi. Savureaz-o alaturi de o mamaliguta aburinda sau paine rumenita pe vatra.

Ciolan afumat asternut pe fasole

O reteta traditionala si satioasa, din carne de porc de cea mai buna calitate si boabe mari, gustoase de fasole, fara E-uri sau aditivi artificiali. Serveste-o cu putina verdeata proaspata pe deasupra.

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL