Barcute din bagheta cu carne de vita

O data incercata, va garantam ca reteta de Barcute din bagheta cu carne de vita va ramane o favorita in familia voastra! Este genul de reteta la care poti apela oricand pentru o masa rapida, ca aperitiv la mesele festive, ca o gustare pentru un drum lung cu masina sau pentru pachetelul de pranz de la birou.

Barcute din bagheta cu carne de vita

Ingrediente pentru 10 Chifle umplute cu carne de vita

10 mini chifle, 6 oua mari, 100ml de iaurt grecesc sau smantana, o conserva (300g) Carne de vita in suc propriu Scandia Sibiu, 200g de mozzarella data pe razatoare, un ardei gras rosu, 2-3 fire de ceapa verde, 100g de spanac verde, sare si piper dupa gust

Pasi de preparare:

Incingem cuptorul la 180°C, cu ventilatie. Scobim cu grija miezul baghetelor.

Batem ouale ca pentru omleta, impreuna cu smantana, sare si piper dupa gust.

Adaugam ardeiul taiat cubulete, ceapa verde taiata rondele, spanacul taiat fasii. Amestecam foarte bine.

Taiem cubulete carnea de vita. Adaugam in amestecul pregatit carnea si mozzarella data pe razatoare. Amestecam din nou.

Distribuim amestecul pregatit in mod egal intre baghete si dam tava la cuptor 25-35 minute sau pana chiflele sunt usor rumenite si umplutura s-a asezat, respectiv nu mai este gelatinoasa in mijloc.

Sfat: aceeasi umplutura poate fi coapta pe o baza de tarta sarata sau intr-un vas termorezistent, ca o omleta la cuptor. Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL