O reteta simpla pentru zilele de vara

Daca ceea ce cautati este o gustare simpla pentru zilele calde de weekend, avem recomandarea perfecta. Hai sa vedem cat de repede se face!

Oua umplute cu Pateul Casei

Aveti nevoie doar de cateva ingrediente simple: 10 oua, 1 ou crud pt. maioneza, ulei pt. maioneza, o cutie de Pateul Casei Scandia Sibiu (200g), boia dulce, o lingurita de mustar si un praf de sare.

Pasul 1

Se fierb ouale tari si se lasa la racit in apa rece.

Pasul 2

Pana cand ouale se racesc, preparam maioneza dupa metoda clasica. Adica separam galbenusul de albus. La galbenus adaugam o lingurita de mustar, un praf de sare si apoi cate putin ulei in timp ce amestecam usor, intr-un singur sens cu o lingura de lemn. Continuam sa amestecam pana ajungem la cantitatea dorita.

Pasul 3

Din ouale fierte scoatem galbenusurile si le mixam cu pateul integral de porc si 2 linguri de maioneza.

Pasul 4

Umpleti jumatatile de ou cu acest amestec. Puteti orna cu verdeata sau cu boia dulce. Pofta buna!

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL