Intrebari Frecvente

Cele mai frecvente subiecte propuse de catre persoanele care ne viziteaza web site-ul si care sunt interesate de oportunitati de cariera in cadrul companiei Scandia Food sunt sintetizate in setul de intrebari prezentate in continuare:

 1. Sunt posturile disponibile pe site actualizate periodic?
  Da. Acestea sunt actualizate in timp util, si le poti gasi pe site la Cariere/Posturi disponibile.
 2. Cum pot aplica pentru un post disponibil?
  Poti incarca CV-ul actualizat si scrisoarea de intentie direct in site, sau poti sa le trimiti in format hartie la sediul companiei: Sibiu, Str. Podului, nr. 133, cu precizarea postului pentru care aplici.
 3. Este nevoie sa imi trimit CV-ul de fiecare data cand apare o pozitie de care sunt interesat?
  Da, CV-ul tau trebuie inregistrat pentru fiecare pozitie noua, cu precizarea celei pentru care vrei sa aplici.
 4. Cine va avea acces la CV-ul meu?
  CV-ul tau va putea fi vazut doar de catre specialistii nostrii care se ocupa de recrutare si de catre managerul direct, responsabil pentru fiecare pozitie deschisa.
 5. Daca nu exista nicio pozitie vacanta de care sunt interesat, pot sa imi trimit CV-ul?
  Bineinteles. Folosim CV-urile din baza noastra pentru a identifica cele mai potrivite persoane atunci cand avem o pozitie deschisa.
 6. Ce oportunitati de dezvoltare profesionala ofera Scandia?
  Orientate catre oameni, principiile si politicile noastre de resurse umane asigura un angajament pe termen lung, posibilitati de crestere si promovare bazate pe competente, potential si performanta, programe de formare continua construite si dezvoltate atent, folosind experienta si talentul unor experti interni, sau al unor companii de top in domeniul training si dezvotare in HR si programe de dezvoltare de cariera ale tinerelor talente, dar si pentru leadership.

  Te invitam sa parcurgi toate sectiunile domeniului “Cariere” pentru a te familiariza cu toate oportunitatile oferite de Scandia, sa alegi provocarea care te motiveaza sa faci parte din echipa noastra si numai ramane decat sa aplici la jobs@scandia.ro.

  Iar noi vom fi incantati sa ne cunoastem!
90 DE ANI DEEXCELENTA
Scandia Sibiu, brandul care a pastrat vie tradiția culinară românească, împlinește venerabila vârstă de 90 de ani.
Unul dintre cele mai longevive branduri românești, Scandia Sibiu s-a remarcat încă de la înființare datorită tehnologiilor performante folosite, produselor de cea mai bună calitate și bunei desfaceri a acestora. Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil... detalii