Echipa Noastra

Succesul pe termen lung, de aproape un secol, recunoasterea nationala a unui brand puternic si pozitia suprema detinuta pe piata conservelor de carne sunt performantele si constructia “ingredientului nostru secret”, echipa Scandia, care a avut de-a lungul timpului ambitia si capabilitatea de ai asigura companiei o crestere continua.

Echipa Scandia reprezinta forta companiei noastre, care a facut diferenta pe termen lung, intr-un mediul concurential, in obtinerea performantelor in business.

Avem o echipa profesionista, de manageri, experti si specialisti, in plina transformare, care aspira la performante inalte, care isi cunoaste rolul si impactul in business si ale carei comportamente sunt orientate de un numar de competente valoroase: orientare catre client, lucrul în echipa, simț de raspundere, atitudine pozitiva, dezvoltare continua, comunicare și relaționare, orientare catre acțiune, creativitate/ inovație, project management, leadership.

Cultura organizationala si valorile echipei noastre

Echipa noastra are definite valori, unele dintre acestea au originea in trecut, in traditie si care sunt imbogatite acum, de valori moderne care sustin viziunea si misiunea companiei.

Experienta/Competenta: membrii echipei Scandia sunt motivati de a invata si a se dezvolta pe tot parcursul carierei profesionale. Au capacitatea de a-si cunoaste punctele tari si punctele slabe și de a cauta sa imbunatateasca in mod continuu aspectele identificate, de a-si dezvolta permanent echipa din subordine si de a crea o cultura organizationala orientată spre excelenta, prin dezvoltare si invatare.

Mandrie/Pasiune: angajatii nostri muncesc cu pasiune si sunt mandri ca fac parte din echipa Scandia si contribuie direct la cresterea si performanta companiei.

Grija: echipa noastra este constienta de responsabilitatea sa sociala, prin grija pe care o are de a oferi zi de zi semenilor sai produse inovative si hranitoare, prin promovarea unui stil de viata echilibrat, prin dezvoltarea programelor educationale si activitatilor de protectie a mediului, pentru imbunatatirea vietii consumatorilor.

Inovatia: schimbarile care apar in preferintele consumatorilor determina echipa sa aibe o deschidere permanenta catre progres, capacitate de a propune, genera și implementa idei noi și creative pentru a atinge obiectivele strategice ale organizației, pastrand in acelasi timp fondul tradițional al companiei.

90 DE ANI DEEXCELENTA
Scandia Sibiu, brandul care a pastrat vie tradiția culinară românească, împlinește venerabila vârstă de 90 de ani.
Unul dintre cele mai longevive branduri românești, Scandia Sibiu s-a remarcat încă de la înființare datorită tehnologiilor performante folosite, produselor de cea mai bună calitate și bunei desfaceri a acestora. Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil... detalii