Responsabilitate


Incepand cu 2011, Scandia Food isi propune sa accepte provocarea de a sprijini comunitatile in cadrul carora isi desfasoara activitatea.

Proiectele prin care Scandia Food isi va manifesta responsabilitatea fata de comunitate presupun implicarea in diferite programe care raspund cerintelor mediului social din Romania, a comunitatilor cu care compania interactioneaza: angajati, consumatori, furnizori, parteneri de afaceri, actionari etc.

Angajatii sunt primii vizati, ei sunt cei care au cea mai mare contributie la dezvoltarea companiei, cei care detin “reteta succesului”: prin constientizarea acestora si alinierea gandirii lor la nivelul valorilor brandului, compania se poate extinde si dezvolta catre noi teritorii.

Actiunile prin care Scandia Food isi va manifesta responsabilitatea fata de comunitate pornesc din misiunea companiei, aceea de a continua traditia de a oferi mancare gustoasa si hranitoare si de fi alaturi de consumatori zi de zi, prin produse inovatoare care sa le aduca echilibrul necesar stilului de viata dinamic.

Scopul viitoarelor proiecte de responsabilitate a companiei este tocmai acela de a aduce dinamism in viata comunitatilor alaturi de care convietuiesc, respectand in acelasi timp valorile companiei: experienta&competenta, pasiune&mandrie, grija, inovatie.

Prin valorile sale, Scandia Food doreste sa contribuie la schimbarea societatii si sa ajute oamenii sa devina mai constienti de calitatea vietii lor.

Scandia Food isi propune dezvoltarea de proiecte in ceea ce priveste:

  • nutritia si adoptarea unui stil de viata echilibrat
  • protejarea mediului
  • sustinerea educatiei
  • dezvoltarea comunitatilor locale

90 DE ANI DEEXCELENTA
Scandia Sibiu, brandul care a pastrat vie tradiția culinară românească, împlinește venerabila vârstă de 90 de ani.
Unul dintre cele mai longevive branduri românești, Scandia Sibiu s-a remarcat încă de la înființare datorită tehnologiilor performante folosite, produselor de cea mai bună calitate și bunei desfaceri a acestora. Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil... detalii