Archiva
01 iunie 2012

Scandia Sibiu sărbătorește anul acesta 90 de ani de excelență

Sibiu – 01 iunie 2012 - Scandia Sibiu, brandul care a pastrat vie tradiția culinară românească, împlinește venerabila vârstă de 90 de ani. Scandia Sibiu sărbătorește anul acesta 9 decenii de tradiție, inovație și calitate alături de consumatori, pe care îi cinstește cu surprize dichisite: Ambalaje aniversare, ediții limitate și povești din lumea conacului,  locul de geneză al rețetelor Scandia Sibiu, rețete inspirate din arta culinară a vremurilor de demult.

Unul dintre cele mai longevive branduri românești, Scandia Sibiu s-a remarcat încă de la înființare datorită tehnologiilor performante folosite, produselor de cea mai bună calitate și bunei desfaceri a acestora. Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil  în 1922 sunt respectați cu sfințenie și în prezent. Așadar rețetele unice, savoarea gustului, ingredientele de cea mai bună calitate, la care se adaugă ambalajul elegant și portofoliul variat de produse, sunt atribute care se regăsesc și astăzi în ADN-ul brandului Scandia Sibiu.

„Suntem mândri să menținem vie moștenirea culinară a  anilor 20.  Pasiunea, grija pentru consumator și atenția pentru lucrul bine făcut, sunt valorile care stau la temelia Scandiei Sibiu și pe care le pastram și astăzi, după 90 de ani, cu sfințenie.”- Alexandra Bucur, Marketing Manager. 

Tot la ceas aniversar am pregătit o altă surpriză, care îi așteaptă pe consumatori pe rafturile magazinelor, două produse clasice ale bucătăriei coborâte din cartea de bucate a conacului cu dichis, Terina de mistreț și Terina de cerb.  

„De 90 de ani scriem istorie și în tot acest timp am reușit să respectăm arta culinară a vremurilor de demult. Le mulțumim în primul rând consumatorilor noștri, pentru că împreună cu ei scriem povestea unei mărci românești recunoscută în toată țara și peste hotare!”- Andrei Ursulescu, Director General Scandia Sibiu. 

Legatura cu consumatorii a fost timp de 9 decenii și este în continuare o prioritate pentru Scandia Sibiu, iar prezentul moment aniversar marchează și lansarea paginii de Facebook http://www.facebook.com/ScandiaSibiu. Aceasta spune poveștile din lumea conacului cu dichis, în care arta culinară a vremurilor de demult traiește și astazi prin rețetele pastrate cu grijă. Prin ea, marca își propune să devină un partener de încredere al conversației despre bucătăria românească și valorile sale transmise din generație în generație, precum și să pună bazele unei comunități online.