Celor care au nostalgia mâncării făcute în gospodăria de la ţară, de părinţi sau bunici, Sadu le oferă gustul mâncărurilor făcute „ca-n bătătură”, potrivite în orice moment: acasă, la serviciu etc. Reţetele sunt simple, fără ingrediente sofisticate: mâncare românească gustoasă, simplă şi cinstită. Cu un gust bun şi cinstit, pateul Sadu a devenit unul din cele mai bine vândute produse din această gama într-un timp foarte scurt datorită notorietăţii câştigate şi preţului atrăgător. Preparată după o reţeta tradiţională, cu gust autentic românesc, carnea Sadu este apreciată de consumatori datorită consistenţei ei (conţinut ridicat de carne, cel puţin 50%). Carnea se regăseşte pe piaţă în 3 sortimente: pasăre, porc, vită, toate la 300g. Mâncărurile Sadu, cu gustul preparatelor de la ţară, gătite din ingrediente simple şi gustoase, oferă cele mai populare reţete româneşti: ciorbă de burtă şi mâncare de fasole cu cârnaţi sau costiţă. Gustul ”amintirilor din copilărie” se regăseşte în fiecare reţetă Sadu.