BUCEGI

Bucegi este marca preferată de consumatori datorită raportului excelent calitate-preț și gustului apreciat în egală măsură de copii şi adulţi. Lider detașat în categoria pate cu ficat, cu o cotă de piață în volum de 33,7%* (conform datelor de retail audit ACNielsen România, DJ 2019) marca Bucegi a trecut printr-un proces de repoziționare, ancorându-se puternic în segmentul de preț mediu.

Aceasta şi-a schimbat design-ul de ambalaj şi comunicarea, devenind o marcă mai prietenoasă și caldă care susține buna creştere, educaţia și echilibrul în familie. Pateurile cu carne (porc, pui sau gâscă) reprezintă asul din mâneca fiecărei gospodine când vine vorba de gustări şi mese rapide. O gustare cu pate Bucegi pe o felie de pâine proaspătă este una din micile bucurii ale zilei petrecute în familie

Pateul Bucegi poate fi folosit ca un ingredient pentru gustări delicioase cum ar fi: ouă umplute, produse de patiserie umplute cu pateu etc.

VEGETAL

Pentru că Bucegi îşi ia inspiraţia de la consumatorii săi acesta vine periodic cu noutăţi pentru ei: pateurile de porc cu unt, cu ciuperci sau cu ardei sunt dezvoltate pe baza sugestiilor lor şi satisfac chiar şi gusturile celor care caută diversitate. Pateul vegetal Bucegi reprezintă o gustare ușoară și delicioasă pentru credinciosi în timpul perioadelor de post sau pentru cei care nu consumă carne. Este disponibil in patru variante: simplu, cu ardei, măsline sau ciuperci.

JUNIOR

Copilul mărcii Bucegi este Bucegi Junior, o marcă dezvoltată special pentru copii, în parteneriat cu Disney. Produsele, existente în trei sortimente de pate – pui, porc si curcan, nu conțin E-uri, conservanţi sau coloranţi şi au conţinut redus de grăsime şi sare. Reţetele sunt preparate în conformitate cu cerinţele Disney și Normele Europene referitoare la alimentația copiilor.

CARNE ŞI MÂNCARE

În portofoliul său, Bucegi deţine alte două categorii: conserve cu carne şi mâncăruri gata preparate. Conservele cu carne pot fi folosite pentru pregătirea rapidă a unor mese gustoase și hrănitoare pentru întreaga familie. Fie că sunt combinate cu legume proaspete într-o salată delicioasă sau spaghete cu carne, chifteluțe, șnițele sau alte preparate, carnurile Bucegi pot fi o sursă de inspirație pentru o cina variată pe gustul tuturor.
Mâncărurile gata preparate, în 3 sortimente, vin în ajutorul celor care vor sa aibă o masă rapidă şi gustoasă.