Shaping our future

In ianuarie 2018, Scandia a lansat programul strategic « Shaping Our Future» cu obiectivul de a creste versatilitatea si agilitatea organizatiei pentru provocarile viitoare si care in acelasi timp va avea un impact important in cultura organizationala Scandia.  In 2018 programul s-a adresat primelor doua nivele de management (Top si Middle Management). Programul a oferit un cadru in care au fost dezbatute in mod deschis probleme de business si s-au luat decizii de initiere a unor proiecte care vizau imbunatatirea unor aspecte critice in business si initiative simple de imbunatatire a mediului de lucru. Nu in ultimul rand, au fost antrenate o serie de abilitati de baza care sa duca la imbunatatirea colaborarii intra si interechipe si de re-energizare si motivare individuala a managerilor participanti.

Vom continua programul strategic “Shaping Our Future” si in 2019!

Anul 2019 este anul dedicat dezvoltarii si cresterii nivelelor organizationale imediat urmatoare.

Astfel, managerii de prima linie si specialistii vor fi angrenati in programul «Shaping Our Future », ce se va desfasura pe o perioada de 6-12 luni, cu interventii lunare, in care vor fi antrenate si consolidate o serie de competente care tin de delegare, lucru in echipa, comunicarea cu nivelele superioare de management, comunicarea interdepartamentala, formularea de propuneri catre nivelele superioare, gasirea de solutii de imbunatatire si mai ales, implementarea lor.

 

Obiectivele programului “Shaping Our Future”

Responsabilizare: impreuna suntem responsabili sa cream un mediu de lucru in care noi si echipa noastra sa avem performanta intr-un mod placut.

Implicare: contribuim cu idei, feedback si actiuni concrete in crearea acestui mod de lucru.

Simplitate: ascultam si comunicam asertiv simplu si concret cu toate persoanele implicate.

Unitate: gestionam energia noastra si a echipei intr-un mod unitar, placut, respectand diferentele si cautand solutii comune.