pagina-brand-sadu

SADU

Celor care au nostalgia mâncării făcute în gospodăria de la ţară, de părinţi sau bunici, Sadu le oferă gustul mâncărurilor făcute „ca-n bătătură”, potrivite în orice moment: acasă, la serviciu etc. Reţetele sunt simple, fără ingrediente sofisticate: mâncare românească gustoasă, simplă şi cinstită. Cu un gust bun şi cinstit, pateul Sadu a devenit unul din cele mai bine vândute produse din această gamă într-un timp foarte scurt datorită notorietăţii câştigate şi preţului atrăgător. Preparată după o reţetă tradiţională, cu gust autentic românesc, carnea Sadu este apreciată de consumatori datorită consistenţei ei (conţinut ridicat de carne, cel puţin 50%). Carnea se regăseşte pe piaţă în 3 sortimente: pasăre, porc, vită, toate la 300g. Mâncărurile Sadu, cu gustul preparatelor de la ţară, gătite din ingrediente simple şi gustoase, oferă cele mai populare reţete româneşti. Gustul ”amintirilor din copilărie” se regăseşte în fiecare reţetă Sadu.

PATE SADU

Gustos și consistent, pate-ul Sadu a devenit, într-o perioadă scurtă de timp, unul din produsele foarte bine vândute datorită notorietății dobândite și prețului avantajos oferit. Pate-ul cu ficat de pasăre este disponibil în două dimensiuni de ambalaj: 100g si 200g, iar pate-ul cu ficat de porc este disponibil în trei dimensiuni de ambalaj: 100g, 200g si 300g.

Video prezentare (5 clipuri)

Sadu Țărănesc - Mâncare simplă și gustoasă

Sadu Țărănesc - Pate adevărat de mâncat așezat

Pate Sadu de Porc - 35% ficat (0.10 min)

Carne Sadu - Mamaie (0.30 min)

Pate Sadu - Visul (0.30 min)

Vegetal

(English) Prepared according to traditional recipes, with a taste of authentic Romanian peasant Sadu meat is valued by consumers due to its consistency (high content of 50%). These can be found on the market in 3 types: poultry, pork, beef from the Pack of 300 g.