pagina-brand-scandia-sibiu

Scandia Sibiu este o marcă românească premium cu o experiență de peste 90 de ani în a oferi românilor și nu numai, mâncăruri preparate cu grijă, fără nici un aditiv artificial, ce au la bază ingrediente de calitate superioară și rețete unice.

Produsele Scandia Sibiu sunt inspirate din rețete de demult, de pe vremea când mâncarea era tratată cu grijă și respect.

PATEUL CASEI

Pregătit cu atenție și respect, Pateul Casei are un gust aparte datorită bucaților de ficat și texturii grunjoase asemănătoare pateului făcut în casă. Curat, fără E-uri, așa ne place!

PATEURILE CU FICAT

Pateurile cu ficat sunt destinate consumatorilor care apreciază rețetele fără E-uri sau aditivi artificiali, și care păstrează gustul rafinat, neschimbat de peste 90 de ani.

Din dorința de a răspunde nevoii și tendinței consumatorilor de a duce o viață mai sănătoasă, Scandia Sibiu a facut un pas firesc de eliminare a aditivilor, coloranților, conservanților, E-urilor din majoritatea rețetelor de pateuri și mâncăruri, oferind acum gustări rapide fără nici un compromis.

Cunoscute ca produse inovatoare la nivel de ambalaj, pateurile Scandia Sibiu sunt perfecte pentru o gustare rapidă, care i-ar face invidioși și pe cei mai pricepuți în ale gătitului.

Video prezentare

Scandia Sibiu Spot Mancare

Scandia Sibiu Spot Pate

Respect de la Sibiu fara E-uri

Pateul Casei

APERITIVELE VEGETALE

Eliminarea aditivilor artificiali, E-uri, coloranți, potențiatori de aromă din rețetele de aperitive vegetale vine ca un pas firesc răspunzând nevoii consumatorului de a duce o viață mai sănătoasă. Noile rețete Scandia Sibiu oferă o experiență culinară placută, fără compromis.

Noua gamă de produse vegetale își propune să ofere:

  • diversitate în perioade în care conduita postului impune o anume dietă
  • combinații de legume gustoase
  • o alternativă la pateul cu carne
  • o gustare rapidă, ușoară și delicioasă

MÂNCĂRURI

Mâncărurile sunt perfecte dacă ai poftă de o ciorbă de văcuță sau dacă îți lipsește savurosul gust al mâncării de fasole cu costiță afumată sau al sărmăluțelor ca la mama acasă, reușind să astâmpere cele mai pretențioase gusturi prin savoare și calitate pentru că nu conțin E-uri sau aditivi (coloranți, conservanți sau alte arome artificiale).

Oferind mâncăruri preparate pe baza unor rețete special alese, care în mod normal necesită un timp mare de gătit, aceste produse au devenit preferatele celor care doresc o masă rapidă si gustoasă, gata de servit la orice oră.

Deși conservele noastre cu carne de vită, porc, șunculiță fragedă sau rasol de porc în aspic pot fi servite cu diverse garnituri, noi ne-am îngrijit să facem o selecție atentă și specială a acestora astfel încât să le puteți servi chiar si simplu, fără garnitură.

CARNE

Deși conservele noastre cu carne de vită, porc sau șuncă pot fi servite cu diverse garnituri, noi ne-am îngrijit să facem o selecție atentă şi specială a acestora astfel încât să le puteți servi chiar şi simplu, fără garnitură.

Carnea fragedă Scandia Sibiu de vită sau de porc, anume aleasă și scăldată în suc propriu, are un conținut mare de carne (85% carne vită respectiv 90% carne porc). Dacă o acompaniezi cu o salată de legume proaspete sau murate vei descoperi savoarea unei mese complete care îți furnizează atât proteinele cât şi vitaminele extrem de necesare organismului.

Sunculița fragedă din pulpă de porc Scandia Sibiu are la bază de asemenea o rețetă unică și cele mai bune ingrediente (85% pulpă de porc). Însoțeşte-o cu o garnitură de orez şi un pahar de vin roşu şi savurează în tihnă!