TONUL LOTKA BUCATI 160G VOTAT "PRODUSUL ANULUI 2016"

lotka-votat

BUCUREȘTI, MAI 2016

Tonul Lotka bucati 160g, produsul companiei Scandia Food, lansat pe piata din Romania in octombrie 2015 a fost desemnat “Produsul Anului 2016” in categoria “Conserve” in urma desfasurarii competitiei Produsul Anului 2016, Marele Premiu pentru Inovatie.

Lotka ton bucati s-a dovedit a fi cel mai atractiv produs din categoria Conservelor datorita inovatiei de ambalaj – unic pe piata romaneasca datorita foliei transparente ce permite vizualizarea produsului si a consistentei acestuia.

Titlul de “Produsul Anului” pentru retetele din gama de ton Lotka vine ca o distinctie ce atesta calitatea premium a acestora sustinuta intr-o mare masura si de beneficiile oferite: sursa de Omega 3, vitamine si minerale dar si de versatilitatea produselor care pot fi utilizate in diverse combinatii si mancaruri, fiind disponibile in 3 sortimente: suc propriu, ulei de floarea-soarelui si ulei de masline.

Studiu realizat on-line de Exact CC, pe un esantion de 4000 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.5%. Studiul a avut loc in luna aprilie 2016. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie.

Detalii pe www.produsulanului.com